Najava: Montipajtonovci snimaju novi film

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 27 Jan 2012

Postavka britanske humorističke TV serije “Leteći cirkus Montija Pajtona” ponovo će se okupiti radi snimanja novog filma – naučno-fantastične farse, otkrio je juče u Londonu jedan od “pajtonovaca” Teri Džons.

- “Apsolutno sve” (Absolutely Anything) neće biti pravi pajtonovski film, ali će na njegovom snimanju raditi cela ekipa – Džon Kliz, Majkl Palin i Teri Gilijam – kazao je Džons koji će režirati film.

Pridružiće im se i američki komičar Robin Vilijams koji će pozajmiti glas jednom od crtanih junaka filma koji će biti kombinacija animiranog i igranog ostvarenja.

Još jedan bivši pajtonovac Erik Ajdl, kojeg producenti pokušavaju da privole projektu, trebalo bi da dopuni filmsku ekipu.

- To nije montipajtonovski film, ali svakako ima tu atmosferu”, izjavio je Džons holivudskom listu “Verajeti”, dodajući da bi snimanje trebalo da počene za nekoliko meseci u Velikoj Britaniji.

Kultna serija “Leteći cirkus Montija Pajtona” prvi put je emitovana u Velikoj Britaniji 1969. godine.

Grupa je tokom godina snimila i dugometražne filmove kao što su “Potraga za Svetim Gralom” i “Žitije Brajanovo”, a poslednji put su se svi zajedno okupili 1983. godine oko projekta “Smisao života po Montiju Pajtonu”.

Reklame

Ostavite komentar