Nenad Čanak: Jedite pice i budite debeli kao ja

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 07 Jan 2012

U Božićnom izdanju emisije “Magazin in”, gosti su bili Nenad Čanak, Snežana Đurišić, Savo Milošević i na kratko Jovana Pajić

Tema emisije bila je Nova godina, Božić i naravno porodica. Gosti su prepričavali svoja sećanja o praznicima i o načinu vaspitanja svoje dece u skladu sa vremenom u kom živimo.

Deca u studiju presudila su da im je najsimpatičniji bio Nenad Čanak, da li zbog gitare ili njegovog smisla za humor, to ne znamo, deca su rekla svoje.

Kao samohrani otac trinaestogodišnjeg sina, Nenad Čanak ispričao je svoj odnos sa sinom ali i dodao da njegov sin sigurno u njemu ne vidi svog idola:

- Pa kada me pogleda sigurno ne misli, kad porastem biću debeo i neću se snalaziti sa ženama – kroz osmeh je rekao Čanak i dodao da je sinu savetovao “uvek gumica, nikada igla” i nada se da će to vremenom shvatiti.

Snežana Đurišić, jedina baka o razlici u generacijama rekla je kratko:

- Srećom pa ne živimo zajedno jer bi neko sigurno otišao u “Lazu Lazarević”, verovatno ja – rekla je pevačica.

Savo Milošević podelio je par saveta gostima o tome kako treba vaspitavati decu, jer po njegovim rečima deca su mu odlični đaci, lepo vaspitana i apsolutno ne pohlepna deca.

- Novac je najopasnija stvar na svetu, decu treba učiti kako da se ophode sa novcem koji nisu oni zaradili, a ne kako da ih troše, to zna svako – ispričao je Savo i dodao:

- Ja sam dobijao batine od svog pokojnog oca i na svakoj mu hvala, jer sam naučio lekciju koju sam trebao.

Na samom kraju emisije, Nenad Čanak je deci ispričao kako da naprave sami pice ako roditelji ne žele da im spreme:

- Prvo nagovorite baku da vam napravi testo, dok ona to pravi vi idite do komšije koji renovira kupatilo i uzmite od njega par pločica. Stavite ih na dno rerne, uzmite testo od bake, stavite šta vam se jede, kečap, šunku, sir. Onda rernu podesite na najjače, sa sve pločicama unutra i pecite. Dobićete najbolju picu u gradu. Eto deco, jedite pice i budite debeli kao ja – poručio je Nenad deci u studiju.

Reklame

Ostavite komentar