Ni manje, ni više: Adrijana Lima želi da upozna Dalaj Lamu

Izvor: starmagazin.rs
Postavljeno 02 Jan 2012

“Victoria Secret” manekenke dale su svoje “deklaracije” unutar novogodišnje “Anđeoske rezolucije” koje su same propisale.

One su u oskudnoj odeći ispod koje se nazire seksi rublje otkrile svoje planove. Plavooka crnka Adrijana Lima je najambicioznija od svih devojaka, koja je ne svoju listu stavila susret sa Dalaj Lamom, da konačno položi vozački ispit i da nauči da svira klavir. Senzualna Brazilka rekla je da namerava da uzme časove engleskog kako bi se zauvek oslobodila akcenta koji ima, ali je dodala da nikad ne ispunjava novogodišnja obećanja.
Model Lindzi Elinson poželela je da jednostavno imaju više zabave i vremena da se druže sa svojim prijateljima na obali. Prelepa Erin Hiterton sličnih je ambicija kao i Adrijana ali i avanturističkog duha i želi da ide na safari, ronjenje, ali da poseti što više koncerata. Holandska plavuša Doutzen Kroes samo želi da provede još više vremena sa svojom porodicom naredne godine. Atraktivni “anđeo” Lili Oldridž rekla je da je njena rezolucija i ove godine da uvek čini nešto lepo za druge i sebe.

Reklame

Ostavite komentar