Nina Radulović se opet latila mikrofona

Izvor: Press online
Postavljeno 23 Jan 2012

Voditeljka emisije „Trenutak istine” na Pinku, Nina Radulović Lečić, u subotu veče zapevala je u popularnom beogradskom klubu „Boks”, prviput posle rođenja sina Lava

Nakon što se provod iz bara „Disko petao” nastavio u klubu „Boks”, Nina se latila mikrofona i uživo otpevala nekoliko pesma i atmosferu dovela do usijanja Zaninom kompozicijom „Mladiću moj”.

Među onima koje je Nina oduševila svojim glasom bili su i Snežana i Dragan Stojković, Snežana Dakić Mikić sa suprugom, Vladimir Božović, Sanja Papić, manekenka Ivana Radović, kreatorka Suzana Perić, voditeljke Kristina Radenković, Marija Kilibarda i mnogi drugi.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 24/01/2012 at 08:13

    Ova bi da “pusti korenje” na savim poljima, dok joj muz jos moze da sredi to! Interesantno, ranije nije mogla nigde da “prodje”, gle sada…. ima je svuda!!! Inace Trenutak istine, nisam ni pre gledao ali, pogledao sam novu verziju sa gospodjom Lecic i mogu da kazem da je Tanja Vojtekovski ipak nedokucivi nivo za ovu pevacicu, voditeljku…. sto god da je …./a videcemo jos novih talenata i ambicija/Emisija je pre bila degutantna, a sada je degutentna i DOSADNA!

Ostavite komentar