Organizator “nasankao” Vesnu Zmijanac !?

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 08 Jan 2012

Vesna Zmijanac je prevarena i izigrana,jer ju je, prema njenim rečima, organizator lošim ophođenjem naterao da se pre vremena vrati sa turneje u Australiji!

- Svuda su sale bile pune, bilo je veselo i sve je odrađeno maestralno. Moj nastup u novogodišnjoj noći bio je božanstven. Nije da se hvalim, ali publika je tako rekla i fenomenalno reagovala. Samo, organizacija je bila katastrofalna. Organizator je usput dodavao još koncerata, pa ni sama nisam imala pojma gde ću pevati, toliko je bio dezorganizovan – izjavila je za „Vesti onlajn“ Vesna, kojoj organizator nije platio ni za nastup za doček Nove godine.

- Da ne ispadne da kukam i pravim dramu, ali nisam dobila ono što je ugovoreno. Razumem da neko beži od isplate kada nema publike, ni para. Ali, kad ima i publike i para, osnovni je red da se dogovor ispoštuje – rekla je Zmijančeva.

Reklame

1 komentar

  1. goga said on 09/01/2012 at 07:19

    Nije prvi put da se Vesna vraca bez obavljenog posla a shodno tome i bez para. Sta je ona mislila doci ovamo kao pre 3 do 4 godine otpevala pet pesama videla da je sala puna i nestala, ostavila lokalnog pevaca da nas zabavlja a ona se napila kao kisna godina. Mi platili karte da je vidimo kako pijana bezi niz hodnike, nije mogla stajati a ne pevati. Mora i njoj neko da naplati nase prevare. Da su sale bile i ovaj put pune nije tacno, siti smo mi tih nasih nazovi zabavljaca koji misle da se ovde dolare sa grane beru. Slobodno im porucite ne moraju ni dolaziti ako nece odraditi za ono sto su dosli. Pozdrav redakciji

Ostavite komentar