Počelo snimanje Survajvera

Fotke postavljene 22 Jan 2012


Juče je na Kostariki počelo snimanje rijalitija “Survivor” u kome prvi put zajedno učestvuju takmičari iz Srbije i Hrvatske. Imena dvadeset takmičara ovog popularnog rijalitija i dalje službeno nisu poznata.

Kandidati su po dolasku u Kostariku do početka snimanja bili smešteni u dvadeset različitih hotela, kako se ne bi videli i upoznali, a zatim su juče helikopterima prebačeni do lokacije snimanja. Sa povezima preko očiju spušteni su na lokaciju koja je od juče postala njihov novi dom  narednih 45 dana. Iznenađenju nije bilo kraja kad su skinuli poveze s očiju i shvatili da su doslovno – usred “nedođije”!

Produkcija šoua počela je da radi punom parom. Kako se kandidati snalaze bez svojih uobičajenih potrepština i hoće li “preživeti” torturu, gledaoci će saznati na proleće, kada “Survivor” kreće s emitovanjem na RTL Televiziji u Hrvatskoj i TV Prvoj u Srbiji. Voditeljska palica je, podsetimo, pripala Marijani Batinić i Andriji Miloševiću, dok ćeAntonija Blaće biti zadužena za studijske emisije.

Izvor: Svet.rs

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 2 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 2 slika.

Ostavite komentar