Razvode se Hajdi Klum i Sil

Izvor: starmagazin.rs
Postavljeno 21 Jan 2012

Još jednom naoko idiličnom braku poznatih je po svemu sudeći došao kraj – nakon šest i po godina braka razvode se Hajdi Klum i Sil.

TMZ javlja kako se Hajdi sprema da početkom iduće nedelje sudu u Los Anđelesu preda zahtev za razvod. Razlog će biti uobičajene “nepomirljive razlike”. U vezi su bili od 2004. godine, a venčali su se u maju 2005. godine. Redovno su za svaku godišnjicu braka obnavljali svoje bračnezavete. Imaju troje zajedničke dece – šestogodišnjeg sina Henrija, petogodišnjeg sina Johana i trogodišnju kćerku Lou, a Sil je usvojio i najstariju kćerku Hajdi Klum, sedmogodišnju Leni, koju je manekenka dobila u prethodnoj vezi sa italijanskim biznismenom Flavijom Brijatoreom.

Hajdi je često isticala kako ona i Sil imaju čvrst brak jer su jedno drugome suprotnost, a poznato je da se suprotnosti privlače i nadopunjuju. Praznike su proveli na skijanju u Aspenu i tada nije bilo uočljivo da prolaze kroz bračnu krizu. Pre nekoliko meseci su pričali i kako razmišljaju o usvajanju još jednog deteta:

- Ne znamo odakle bismo usvojili dete, ali mislim da ćemo to učiniti jednog dana – rekao je tada Sil.

Reklame

Ostavite komentar