Rijaliti Parovi: Ćerka Cece Kitić ulazi u vilu

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 13 Jan 2012

Produkcija televizije Hepi pregovara da u rijaliti „Parovi“ uđe Mara, ćerka Cece Kitić, koja se napila za Novu godinu i izblamirala svoju majku.

Biće veoma interesantno videti odnos deteta i slavnog roditelja, ali i mladića, pred taštom. Cecin muž je, sećamo se, pokazao odličan odnos sa Cecinom ćerkom, pa će gledaoce svakako zanimati kako bi funkcionisala porodica svojevremeno najbolje rukometašice na svetu.

Uslovi ulaska ćerke Cece Kitić nisu poznati, kao ni detalji pregovora, ali izvori bliski produkciji televizije Hepi potvrđuju da je pregovora bilo i da je očekujuće da se Mara pojavi narednih dana u rijalitiju „Parovi“.

S obzirom da se Ceca Kitić i njen muž Milan iz dana u dan sve više svađaju pred kamerama telvizije Hepi, više nego zanimljivo biće videti kako se u tome snalazi ćerka popularne rukometašice.
- Važno je bilo samo prihvatiti da si ćerka Cece Kitić i da živiš sa tim – rekla je Mara prilikom ulaska u vilu tokom dočeka Nove godine.
Ukoliko uđe u rijaliti, ona će nam pokazati kako živi i ponaša se ćerka slavne rukometašice.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 14/01/2012 at 08:08

    Pare…pare…pare….daj pare….pare…pare…po svaku cenu….. prodacemo sve…moral…etiku…dostojanstvo…. pljuvacemo se pred kamerama……sta ima veze…… kada su u pitanju parrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeee!!!!!!!!Ceci Kitic je bilo bolje da je “zadrzala uspomenu” na ono sto je uradila u rukometu nego sto je ovako “pljunula na sve to”! 

Ostavite komentar