Rijaliti Parovi: Pao i prvi seks?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 03 Jan 2012

Da ne mogu da suzdržavaju svoje strasti pokazali su Slađana Đorđević Bucka i njen dečko Darko, koji su se od ostalih učesnika “Parova” krišom zaključali u toalet.

Bucka koja je možda trudna, i njen dečko su se mazili, ljubili, a zatim su ušli u kupatilo, skinuli bubice i ušli oboje u jednu tuš-kabinu.

Unutra se čulo komešanje, nejasni zvuci jer su bubice bile udaljene, zakačene na vratima. Posle desetak minuta, izašla je Bucka, došla do lavaboa i oprala ruke, a zatim joj se pridružio i Darko. Stavili su bubice, pogledali se i počeli da se smeju, verovatno zbog onog što su nekoliko minuta pre toga uradili u toaletu…

Reklame

2 komentara

  1. Blablatuc said on 04/01/2012 at 09:11

    Ovi su resili da pobede….po cenu svega! Ne gledam ovo, jer po meni ljudi koji su tamo su dosadni, prosecni i ni slucajno dzet set!

  2. zoza said on 31/01/2012 at 12:00

    Bruka sebe i svoju inteligenciju Bucka. Zao mi je sto sebi dozvoljava da je partner tako omalovazava i ispravlja u svemu i pravi je glupom,,,,,zar ne vidi da je on iskompleksiran i da je ona njegova zrtva na kojoj leci svoje komplekse. Zao mi je Bucke.

Ostavite komentar