Rijaliti Parovi: Sonja na ivici nervnog sloma

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 30 Jan 2012

Sonja Marković, devojka Nikole Paunovića, nije regaovala kad je on ljubio neku devojku u bazenu, kad je spavao u krevetu sa Mirelom, devojkom iz naroda, samo je ćutala.

- Svaka ti čast kako si mirna – rekla joj je Sonja Kocić.

- Nema svoje ja ovde, izgubila je samopoštovanje! Voleo bih da reaguje, da me opsujem da vidim da smo par – rekao je Nikola Paunović.

A, onda je Sonja pukla i legla u krevet.

Ne mogu više. Kako li izgledam napolju ljudima. Pitaju se, gde mi je samopoštovanje. Ne znam zašto je ovde sve tako. Osećam se loše. Kao da sam sama, kao da nismo par. Ni ne ležemo zajedno, jer on ostaje po celu noć da se zeza sa ostalima koji ne spavaju.

- Nikola, molim te da legnemo zajedno, da osetim da smo par – rekla mu je Sonja.

- Večeras ne mogu, biće žurka, ali možemo sutra da pričamo – bio je osion.

Ona se složila da to bude sutra i poljubila ga.

Svi u kući su primetili da Sonja mnogo pati zbog Nikolinog neozbiljnog ponašanja, a on sve daje od sebe da je kazni što je igrala sa konobarom Vladom. U jednom trenutku čak je napao da je u kombinaciji sa Strahinjom Mladenovićem, ali se brzo izvinio rekavši:

- Ispao sam papak, znam.

Reklame

2 komentara

  1. Blablatuc said on 31/01/2012 at 10:28

    Nikola Paunovic, je momak koji je jos u “Operaciji trijumf” pokazao da bi po svaku cenu da bude poznat! Marina Tucakovic mu je rekla da nikada nece biti zvezda….i nije zvezda…. i nece biti….. mislim pevacka ….. ali zato momak ne bira sredstva…. na bi li bio poznat! Nevaspitan, nadobudan, pun sebe…… eh da moze da se vidi!?? Sta ova devojka trazi sa njim?

  2. zoza said on 31/01/2012 at 12:06

    Nikola je budala i misli da je neko, dobio je malo vetar u ledja sa pohvalama da je duhovit i vinuo se ali je bas los i veoma drzak. Nije iskren i zao mi je Sonje ali i nije, neka ga sutne.

Ostavite komentar