Saša Mirković: Bomba nije bila namenjena meni

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 06 Jan 2012

Saša Mirković, estradni menadžer i vlasnik produkcijske kuće “Beoton”, na čiju je kuću u elitnom delu Bežanijske kose u Ulici generala Mihajla Nedeljkovića, u novogodišnjoj noći bačena bomba, naveo je u izjavi policiji da smatra da on nije bio meta napada.

U trenutku eksplozije u kući nije bilo nikog, a prilikom detonacije popucala su stakla i oštećeni zidovi.
“Istražujemo ko je i iz kog razloga u novogodišnjoj noći bacio bombu na kuću Saše Mirkovića. I Mirković i bivši vlasnik kuće tvrde da bomba nije bila namenjena njima. Mirković je tvrdio da se nikome nije zamerio ni poslovno, ni zbog političkog angažmana, kao ni da nije dobijao nikakve pretnje. Bomba je eksplodirala polasata pre ponoći, pa ne možemo odbaciti mogućnost ni da je bačena za vreme šenlučenja”, kaže sagovornik “Blica” blizak istrazi.

Kuću u elitnom delu Bežanijske kose na koju je bačena bomba, Mirković je kupio pre dva meseca od Milorada – Miće Nikolića, poznatog klavijaturiste u narodnoj muzici i vlasnika jednog od najuspešnijih muzičkih studija u Srbiji. Međutim, Mirković i dalje živi u stanu na Dorćolu, a u kuću koju je nedavno kupio ušli su majstori koji su je renovirali i posao završili pretposlednjeg dana 2011. godine.

Saša Mirković je menadžer Ace Lukasa Marije Šerifović, sa kojom je bio u svađi neposredno pred njen nastup na Pesmi Evrovizije, kada je donela pobedu Srbiji. Posle višemesečnog prepucavanja u medijima, pomirili su se i nastavili saradnju.

Mirković je bio i potpredsednik Pokreta “Živim za Krajinu”, ali je ostavku na funkciju i članstvo u stranci gradonačelnika Zaječara Boška Ničića obrazložio prezauzetošću, da bi nakon toga pristupio naprednjacima.

Reklame

Ostavite komentar