Saša Mišić želi pomirenje sa suprugom

Izvor: hellomagazin.rs
Postavljeno 11 Jan 2012

“Paklena kuhinja“, emisija najpoznatijeg srpskog kuvara Saše Mišića, proslavila je posvećenog oca troje dece koji prolazi kroz težak period otkako je porodicu napustila Katrin. Sašina supruga i majka njegove dece, Nemica, po pisanju nekih medija, nije se snašla kao domaćica na njihovom porodičnom imanju u Ritopeku i odlučila je da se vrati u Nemačku.

- Smatram da razvoda u Srbiji ima po nekoliko hiljada godišnje. Život ide dalje – za magazin „Hello!“ rekao je brižni otac troje dece, trogodišnjeDanice, šestogodišnjeg Konstantina i dve godine starije Ekatarine. Za jedan dnevni list objasnio je da ga je  Katrin, koja je sa njim u Srbiji živela pet godina, ostavila u martu.

- Mesecima već živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga se nije snašla u ulozi majke u Srbiji, pošto ta uloga u Nemačkoj izgleda potpuno drugačije. Odlučila je da živimo ovde jer smo želeli da decarastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje – iskreno je rekao Saša, koji se potpuno posvetio deci i odgaja ih s ljubavlju, uz pomoć dadilje, koja je pedagog. On se ipak nada da njegov i Katrinin brak nije gotova priča.

- Ne smatram da je gotovo. Mi smo u kontaktu, razgovaramo i nadam se da su joj samo bili potrebni sloboda i vreme da se sredi. Nije bila ispunjena ovde, nije pronašla sebe. Možda je i moj posao doprineo tome, pa se osećala nesrećno. Verujem da će sve stabilizovati i da će uvideti da je najbolje da opet živimo svi zajedno - rekao je otvorenošarmantni Mišić, koji je postao velika televizijska zvezda u Srbiji, a na svom imanju uživa u jednostavnim stvarima poput uzgoja organskih biljaka, voća i povrća. Ipak, najviše od svega ispunjava ga vreme koje provodi sa decom i sa ponosom ističe odličan uspeh njegove najstarije kćerke Ekatarine.

On je ranije rekao da Ekatarinu najviše zanima njegovo kuvanje i da često zapisuje recepte koje posle prepričava društvu u školi.

Inače, da je ova godina bila prilično stresna za Mišića, dokazuje i nezgoda koju je doživeo krajem leta, kada je polomio nogu. Zbog gipsa koji je morao da nosi tada je obustavljeno snimanje nove sezone njegove čuvene kulinarske emisije.

Reklame

Ostavite komentar