Skandal na pomolu: Lepa Brena pretila Antoniji Šoli

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 04 Jan 2012

Lepa Brena i Antonija Šola sukobile su se nakon što je Brena tražila da se Šola odrekne autorskih prava za pesmu „Metak sa posvetom“, što je ona odbila, zbog čega je Brena zapretila prekidom saradnje, preneli su hrvatski mediji.

Antonija je objasnila da je do nesporazuma došlo jer je odbila da ustupi Breni prava za pesmu na kojoj je radila više od tri meseca, ali je na kraju ona ipak potpisana kao autor sporne pesme.

„Brena je moćna žena i ne želim da joj se zamerim. Imale smo mali nesporazum ali smo ga rešile. Nisam sklona tome da prepuštam prava na pesme drugima, niti vidim potrebu za tim. Svoje pesme proživljavam lično i ne mogu da ih prepustim drugima, a Brena je od mene tražila da se odreknem autorskog prava. Poslala mi je ugovor na pet strana, ali ja nisam mogla da pristanem na njene zahteve“, rekla je Šola, ali nije želela da otkrije koliko je honorar dobila za pesmu.

„Jednostavno ne znam koliko košta nešto što radiš sa dušom, a pritom trebaš to i da prodaš prijatelju. To mi se nikako ne uklapa i zbog toga radije poklanjam. Ali onda idu autorska prava, pa Bože moj, moramo i mi od nečega da živimo“, istakla je Šola i dodala da je to bio slučaj i sa pesmom „Metak sa posvetom“.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 05/01/2012 at 07:45

    Odavno je jasno da je Brena, bez obzira na sva materijalno sto ima……ipak jedna jako nesretna zena!Ovo je jedna od stvari koje potvrdjuju to!

Ostavite komentar