Skandal u Parovima: Raskinuli Dea i Marko

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 23 Jan 2012

Marko Miljković raskinuo sa DeomJučerašnji zadatak parova bio je fitnes. Muškarci su radili vežbe napolju, dok su devojke radile vežbe pored bazena. Uprkos tome što je tema Stari Egipat, ipak je malo fiskulture neophodno džet-setu.

Devojke koje su zasigurno privukle najviše pažnje su Dea, Martina i Ana. Njih tri su veoma zavodljivo igrale u vodi, što je podiglo pritisak umornim momcima. Izgleda da je jednom od njih najviše zasmetalo, mada je možda to i logično. Marko je poludeo od ljubomore, ali u prvi mah nije reagovao.

Nakon što je performans završen Marko je pokušao da se obuzda, kako ne bi ,,pale” neke teške reči. Nakon što ju je optužio da je njeno ponašanje otišlo predaleko, objasnio joj je koliko sve to može da bude zloupotrebljeno. Dea nešto i nije mnogo obraćala pažnju na njegove optužbe, ali se uglavnom pravdala time da su oni i suviše kratko zajedno da bi sada bio problem njeno ponašanje. Kako je nastavio da je optužuje da ga ne poštuje, Dea je rekla da se ne uklapa u njen tip muškarca i da jednostavno nije fer da traži od nje da se ponaša drugačije od onoga što je u njenoj prirodi. Kako svađa nije vodila rešenju, Marko je rešio da stavi tačku na raspravu i zamolio ju je da ostanu dobri prijatelji.

Naravno, ostalo je na tome da je to možda najbolje, ali mi navijamo za to da par koji ima veoma slična interesovanja ipak napravi kompromis i ostane zajedno.

Reklame

Ostavite komentar