Šta je sve Vlada Stojković kupio Bojani !?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 03 Jan 2012

Posle burnog završetka godine, kada su mediji obelodanili da su u krizi i da navodno imaju nove partnere, i da su se čak i potukli, srpski Bekamovi, kako ih mnogi zovu, našli su se veče pre dočeka Nove godine u jednom restoranu na Dorćolu, gde su se u društvu prijatelja pomirili. 

Prema rečima sagovornika Pressa, Vlada je Bojani kupio skupoceni sat vredan 35.000 evra i kuću na Dedinju, a posle večere provod su nastavili u poznatom beogradskom klubu „Teatro”.

- Posle svega šta im se izdešavalo, Bojana i Vlada su shvatili da ne mogu jedno bez drugog, pa su se sa zajedničkim prijateljima u petak uveče našli u restoranu „Kašmir”, koji drži glumac Andrija Milošević - navodi sagovornik i dodaje:

- Pričali su prvo nasamo pola sata, a zatim su se pridružili prijateljima i obelodanili da su se pomirili! Vlada je tada Bojani poklonio skupoceni sat vredan čak 35.000 evra i doneo papire za kupovinu kuće na Dedinju, gde će se uskoro preseliti.

Oni su provod te večeri nastavili u klubu „Teatro”, a u svom separeu su sve vreme razmenjivali poljupce kao da su tinejdžeri. U ranim jutarnjim časovima uputili su se u svoj stan na Vračaru, gde ih je čekao šestomesečni sin Lav.
Inače, Bojana i Vladimir su se u subotu uveče pojavili zajedno u hotelu „Hajat” na dočeku Nove godine u pratnji obezbeđenja! Njihov dolazak izazvao je veliku pažnju prisutnih u Kristalnoj dvorani, a golupčići su veče proveli uz pesmu Marine Visković i Željka Šašića.

Reklame

1 komentar

  1. Aleksandar said on 04/01/2012 at 14:27

    Srpski Bekamovi ???? Da malo ne preteruju ovi svi sa osmim razredom sto gledaju Spanske i Turske sapunice?

Ostavite komentar