Survajver: Andrija Milošević dobio pojačanje

Izvor: Story.rs
Postavljeno 19 Jan 2012

U novoj sezoni uzbudljivog šoua koju Prva srpska televizija realizuje u saradnji sa RTL televizijom, Andriji Miloševiću pridružuje se koleginica iz Hrvatske, voditeljka Marijana Batinić koja će zajedno s njim pratiti takmičare.

Nakon iscrpljujućeg višednevnog putovanja svim mogućim prevoznim sredstvima u ovu daleku i egzotičnu zemlju Srednje Amerike, ekipa Survivora se smestila u kampove i već se hvata u koštac sa najekstremnijim izazovima. Pripreme za snimanje šoua koji je ove godine regionalnog karaktera su završene tako da neverovatna avanutra o kojoj mnogi sanjaju može da počne!

Takmičari su hrabro kročili u neizvesnu avanturu života koja samo naizgled podseća na raj. Surovi uslovi, nepremostive  prepreke i nepoznato okruženje nisu jedine teškoće sa kojima će se suočiti. Igre za opstanak sada su mnogo složenije i drugačije od igara koje su obeležile prošli serijal.

Borba sa divljom prirodom, opstanak, glad, ljubav, svađa i strasti, sve to očekuje robinzone iz Srbije, Hrvatske i Makedonije koji ne naslućuju ni deo iznenađenja koja ih tek očekuju u narednom periodu.

Reklame

Ostavite komentar