Trač ili istina: Bojana i Mandić ipak zajedno?!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 29 Jan 2012

Iako oboje demantuju da se uopšte poznaju, manekenka Bojana Stojković i rukometaš Vlada Mandić, kako tvrdi naš izvor, u petak veče zatekli su se u istom klubu i celo veče su razmenjivali SMS, da bi se kasnije navodno i našli nasamo!

Naime, izvor koji se zatekao na licu mesta rekao je za naš list da se manekenka prva pojavila sa svojim prijateljicama u klubu „Magacin“, u kome je te večeri pevao Saša Kovačević, a ubrzo posle toga stigao je i Mandić, koji se smestio nedaleko od supruge golmana FK Partizana Vladimira Stojkovića.
- U klub je prvo došla Bojana sa svojim društvom, a malo kasnije pristigao je Vlada Mandić. Ona je đuskala sve vreme, a onda je počela da kucka poruke na svom mobilnom telefonu. Bilo je očigledno da se dopisuje s Vladom, jer ih je delio samo jedan separe, a Mandić je, kako bi primio poruku, počinjao da se smeje i da gleda u Bojanu! Skoro celo veče su se dopisivali, a u jednom trenutku su i nestali iz vidokruga prisutnih. Naravno, prvo je otišla ona do toaleta, a posle nekoliko minuta i rukometaš. Bojana je samo nekoliko puta bacila pogled na Mandićev sto, dok je on sve vreme gledao u nju, čak je i društvu nešto pričao u vezi sa ‚devojkom koju nikada nije upoznao‘ i pokazivao je u njenom pravcu. Bilo je očigledno da se njih dvoje dobro znaju – rekao je za naš list izvor koji se našao na licu mesta.
U želji da čujemo komentare aktera ove priče, pozvali smo prvo Vladimira Mandića, koji nam je rekao da se nije dopisivao s Bojanom.

- Tačno je da sam bio u „Magacinu“, ali Bojanu nisam video tamo. Ako vas baš zanima, dopisivao sam se sa suprugom celo veče – rekao je za naš list rukometaš.
I dok nam se jedan od najvećih švalera s javne scene javio na telefon, Bojana Stojković nije odgovorila na naše poruke, tako da nismo uspeli da saznamo s kim se ona dopisivala cele noći ako je rukometaš slao poruke svojoj supruzi, s kojom, uzgred, kako je sam izjavio, već duže vreme ne živi!

Reklame

Ostavite komentar