Trač ili istina: Brega u šemi sa Sandrom Stojanov

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 14 Jan 2012

Večiti plejboj i istaknuti kompozitor Goran Bregović ovih dana je oko bacio na manekenku Sandru Stojanov, barem tako ona tvrdi!

Srpska lepotica se pohvalila da se Brega veoma galantno poneo prema njoj, a pošto su razmenili brojeve telefona, muzičar je izrazio želju da se malo bolje upoznaju, ali ona kaže da je to odbila:
- Kad sam se upoznala s Goranom, bio je vrlo ljubazan, pristojan i korektan gospodin. Iako mnogi pričaju da je „stiskavac“, prema meni je bio veoma galantan. Pitao me šta hoću da pijem, nudio mi je najskuplja pića, a kad je odlazio, izrazio je želju da taj naš prvi susret proslavimo uskoro. Pri tom mi je rekao da bi želeo da se ponovo vidimo, a onda bi za mene i moje društvo priredio gala večeru. To mi je polaskalo – izjavila je Stojanova za „Express magazin“.
Ona je ipak odlučila da mu se narednih dana ne javi, no kada je promenila odluku, čuveni Brega je bio zauzet.

- Zbog poslovnih obaveza koje sam imala odbila sam da mu se sledećih dana javim i da dogovorimo randes. Međutim, kad sam kasnije bila slobodna i pokušala da s njim stupim u kontakt, rekli su mi da je na turneji i da se skoro neće vraćati u Beograd. Ipak, verujem da će mi se uskoro javiti, jer smo tokom večeri razmenili brojeve mobilnih telefona – pohvalila se novopečena prijateljica frontmena „Orkestra za svadbe i sahrane“, s kojim se i fotografisala, i to u njegovoj kući!
Ako je suditi po fotografiji, poznanstvo Sandre Stojanov s Goranom Bregovićem i nije tako površno, budući da je njihova zajednička slika nastala u Breginom domu na Senjaku. Tako se u pozadini vidi čuveni Bregin radni sto, za kojim se nebrojano puta fotografisao.
Do Bregovića nismo uspeli da dođemo, a njegov menadžer Raka Marić nije imao ništa da kaže, te smo ostali uskraćeni za komentar ovim povodom.

Reklame

2 komentara

  1. Aki said on 14/01/2012 at 14:13

    daj ovo je glupost imam je na facebooku, ona je obicna promoterka koja se slika sa svim poznatim licnostima kad ih ugleda. . ovo je bila promocija sokica, i mala se slikala sa njim i to iskoristila da osvane u novinama. . haha ja ne verujem sta sve nece smisliti. .

  2. Blablatuc said on 15/01/2012 at 07:27

    A ti si drzao svecu,pa znas sta je sta? Bas su jedno za drugo, ko rodjeni! 

Ostavite komentar