Trač ili istina: Mladen Radulović snima album

Izvor: Press online
Postavljeno 30 Jan 2012

Mladen Radulović, maneken i bivši dečko Seke Aleksić i Anabele Bukve, odlučio je da započne muzičku karijeru i uveliko sprema debi album

- Istina je da snimam album. Po nagovoru prijatelja, a na poziv jedne izuzetne dame iz evropske kulturne scene čije ime zasad neću da otkrijem, rešio sam da se malo poigram. Pojaviću se na jednom međunarodnom festivalu sa kompletnom pričom: muzika, spot, velika plesna grupa, svetski kostimi i izuzetna scenografija – otkriva Radulović.

Mladen je zaokupljen i opremanjem svog stana na Vračaru, u koji će se useliti već početkom februara.

- Ovih dana ludim sa majstorima, jer sam perfekcionista. Imao sam sliku u glavi kako treba da izgleda i nisam hteo ni korak da odstupim od te zamisli – ističe maneken i dodaje da uporedo renovira dvorac porodiceŠpicer u Beočinu u kome, kako tvrdi, ima duhova.

- Timovi ljudi, koje smo angažovali za što kvalitetniju i verodostojniju restauraciju, prisustvovali su nekim čudnim dešavanjima, o kojima ne bih da pričam. Čudno je da mi je, nakon pola sata boravka u tom prostoru, prestao bol koji sam osećao zbog povrede ligamenata kolena, iako mi je doktor rekao da ću morati da mirujem mesec dana – kaže Mladen.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 31/01/2012 at 10:23

    Sto da ne? U Srbiji je dovoljno da samo odlucis sta ces da budes! Ne treba ti ni skola, ni znanje, ni talenat…. samo treba da po bilo koju cenu postanes poznat…. a onda je sve lako! Ne postoji ni jedna zemlja na svetu u kojoj je umetnost do te mere obezvredjena kao u Srbiji! Kako niko od njih ne odluci da radi nesto, nego bi svi “leba bez motike”! Zato nam se najgore “djubre” zove umetnost….. pevanje… gluma…dizajn…a ako bas ne mozes nista od toga… onda postanes voditelj na tv! Jad i beda!

Ostavite komentar