Trač ili istina: Soraja postaje glumica

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 18 Jan 2012

Posle zapaženog učešća u rijalitiju “Veliki Brat” i pobede u izboru za prvu “Plejboj devojku” iz Srbije, Soraja Vučelić namerava da se ozbiljnije bavi šou biznisom. Pobedu je slavila do jutra i sada hrabro nastavlja sa napretkom u poslu.

Dojučerašnja starleta dobila je, navodno, ponudu da se oproba u pevačkim vodama, ali još ne želi da otkriva detalje kako joj se planovi ne bi izjalovili.

- Istina je da sam dobila nekoliko ponuda iz sveta muzike i filma, što mi veoma imponuje. Ipak, ne volim da se priča o nečemu što se još nije dogodilo. Ima vremena, sada želim da uživam u tituli Plejboj devojke – rekla je Soraja.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 19/01/2012 at 07:05

    Ovo je Srbija…. moze da bira sta ce! Prvo nabacis silikone dodjes u Velikog Brata iz neke nedodjije….skines se, mases zadnjicom…druzis se sa ljudima koji ti budu korisni…. pojavis se u medijima.Skines se do gole koze, pod izgovorom  umetnickog “shutinga” i “puf” magija pocinje….. mozes biti sve sto pozelis…..glumica, pevacica, dizajnerka, manekenka…. model……nema veze sto ne znas da sastavis dve prostoprosirene recenice! Gde je taj ministar kulture….. i cime se on bavi? Verovatno gleda neku od perspektivnih silikonskih talenata u koji sektor umetnosti da ih smesti!

Ostavite komentar