Trač ili istina: Vladimir Stojković se i dalje viđa sa ljubavnicom

Izvor: Scandal.rs
Foto: Ivan Vučićević
Postavljeno 08 Jan 2012

Uprkos želji da ubede javnost u Srbiji da su se pomirili, golman Partizana Vladimir Stojković i njegova supruga Bojana Stojković i dalje žive kao i ranije – on sa ljubavnicom, ona sa ljubavnikom!

Slike sa dočeka Nove Godine u hotelu Hajat i priča da je ljubav dobila “još jednu šansu” su neistina! To nam je i Vladimir potvrdio, kada se na nastupu Ace Lukasa u klubu “Magacin” pojavio bez Bojane.  Odmah, do njega, stajala je i njegova ljubavnica.

Istina nisu ništa konkretno radili ali su bili vrlo blizu…

Ako se sećate, on je navodno ljubavnicu oterao od stola kada je video Bojanu u klubu “Opossite”.  Sada, nije je ‘terao’ već je igrao i gledao u njenom pravcu i – namigivao. Potom su mu ‘dojavili’ da su novinari u klubu i da švalerku hitno pošalje napolje, što je Stojković i uradio a potom rekao drugu da se smesti pored njega.

Ostatak večeri je, verovatno, opisivao svojoj devojci šta se dešava u klubu.
U isto vreme, dok je golman Partizana bio sa devojkom i njegova zakonita žena je bila sa – svojim novim momkom! Ne znamo čemu oni poljupci, blefiranja i ostalo, u javnosti.

Pošto Stojković ima obezbeđenje koje više gleda u fotoaparate, slikali smo ga mobilnimtelefonom u trenutku kad je švalerka napustila klub.

Reklame

Ostavite komentar