Trudna Severina ostaje u bolnici do porođaja

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 05 Jan 2012

Pevačica Severina Vučković, koja je u ponedeljak uveče primljena u splitsku bolnicu zbog manjih komplikacija u trudnoći, oseća se dobro ali neće uskoro biti puštena kući. Kako saznajemo od izvora iz produkcijske kuće „Music Star” sa kojom pevačica sarađuje, lekari su odlučili da je zadrže u bolnici kako bi što više mirovala.

Nakon nekoliko uobičajenih analiza koje su obavljene na novom odeljenju splitske bolnice, utvrđeno je da Severina nema većih zdravstvenih problema. Prema rečima izvora bliskog zvezdi, buduća majka je srećna što je sve proteklo u redu i što nije došlo do većih komplikacija.

Ipak, poznata trudnica ostaće u bolničkom krevetu još neko vreme, jer lekari strahuju da bi se van bolnice izlagala prevelikom naporu, što bi moglo da izazove prevremeni porođaj. S obzirom na činjenicu da je zvezda do petog meseca trudnoće radila i aktivno nastupala, a nedavno je čak i snimila spot, oni se brinu da ni u osmom mesecu ne bi mogla da sedi skrštenih ruku.

Pojedini hrvatski mediji spekulišu da bi Severina radi sopstvenog zdravlja i zdravlja ploda mogla da ostane u bolnici sve do porođaja čiji je termin određen za 7. februar.

Prema navodima lista „Slobodna Dalmacija”, pevačicu su i juče ujutru posetili majka Ana i verenik Milan Popović, koji su bili uz nju i prvog dana. Oni su joj oko 11 časova doneli još neke neophodne stvari i proverili da li joj je pružena kvalitetna nega, s obzirom na to da nije zahtevala nikakav poseban tretman niti bilo kakve usluge van onih koje imaju ostali pacijenti, preneo je taj hrvatski medij.

Severina bi početkom februara trebalo da donese na svet svog prvog sina kome će navodno dati ime Aleksandar Ivan. Još nema pouzdanih informacija o mogućem datumu njene udaje za detetovog oca, biznismena Milana Popovića.

Severina je po tom pitanju posebno tajnovita, a identično prstenje koje je par počeo da nosi u novembru stvorilo je sumnju da su se njih dvoje već venčali u tajnosti.

Reklame

Ostavite komentar