Uobraženi: Željko i Jovana pobegli od novinara

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 30 Jan 2012

Iako svi znaju da su se nedavno venčali, Željko Joksimović i Jovana Janković rešili su da se sakriju od javnosti, a razlog je prozaičan, ali i logičan – izgled!

Poznati par se, naime, juče vratio sa Maldiva, gde je izgovorio sudbonosno “da“, ali po sletanju na aerodrom “Nikola Tesla“ nije želeo da bude fotografisan, i to zbog toga što nije bio prikladno odeven, a voditeljka nije bila našminkana. Kako “Alo!“ saznaje, Jovana i Željko su zamolili zaposlene na aerodromu da izađu na službeni ulaz, kako bi pobegli od velikog broja novinara koji su ih čekali.
- Novopečeni mladenci su na aerodrom sleteli oko 12.30 i nakon što su čuli da ih na izlazu čekaju novinari i fotoreporteri, zamolili su odgovorna lica da im pomognu da izađu, a da ne budu primećeni. Zaposleni na aerodromu “Nikola Tesla“ su im izašli u susret i pustili ih da izađu na taj izlaz za službena lica – počinje priču za “Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da je prvenstveno Jovana bila ta koja nije htela da je slikaju.
- Voditeljka je odmah svom dragom rekla kako ne bi volela da u takvom izdanju izađe pred novinare, jer nije bila prikladno obučena, na licu nije imala ni trunku šminke, a i bila je veoma umorna i neispavana od dugog leta. Očigledno nije želela da je javnost vidi takvu nakon što se vratila sa odmora na Maldivima. Željko je podržao svoju suprugu u tome da ne treba da izađu pred novinare u takvom izdanju, pa je organizovao da ih automobil čeka odmah ispred izlaza – dodaje naš izvor.

Poznata voditeljka je za “Alo!“ putem SMS-a objasnila zašto se ona i Željko nisu slikali na aerodromu:
- Izašli smo na drugi izlaz. Posle 20 sati putovanja, verujte, nismo bili raspoloženi za izjave i slikanje. Umor je učinio svoje – bila je kratka, ali ljubazna nova supruga srpskog predstavnika na “Pesmi Evrovizije”, koja će u maju biti održana u Azerbejdžanu.

Reklame

Ostavite komentar