Vitni Hjuston ponovo na filmskom platnu

Izvor: hellomagazin.rs
Postavljeno 22 Jan 2012

Nakon što joj je propao veliki povratak na muzičku scenu, Vitni Hjuston će pokušati da svoj ugled popravi na filmskom platnu. Snimanje filma “Sparkle” je počelo.

Pre 15 godina Vitni je snimila svoj poslednji veliki film, “The Preacher’s Wife”, a tada su počeli i svi problemi sa drogom. Iako je pokušala da se vrati na albumom “I Look To You”, od nekadašnjeg glasa nije ostalo mnogo, a turneju je naglo prekinula zbog “zdravstvenih problema”. Ipak, posle višemesečnog lečenja vratila se filmu kojim bi trebalo da se vrati na staze stare slave. Vitni će da glumi u ostvarenju režisera Sejlima Akila, “Sparkle”, rimejku istoimene drame iz 1976. inspirisane grupom The Supremes, u kojoj je bila Dajana Ros. Glavnu ulogu devojke koja pokušava da ostvari svoje muzičke snove igraće pobednica “Američkog idola” Džordin Sparks, a Hjustonova će da glumi njenu nezainteresovanu majku. Snimanje je već počelo, a Džordin kaže da joj je Vitni “kao majka” i da je sa njom prelepo sarađivati.

- Kad god mi nešto nije jasno ona je tu da pomogne i uloge kao da su nam postale stvarnost. Kao klinka sam gledala njene filmove i pevušila pesme, a sada glumim sa njom. Ovo je ostvarenje mojih snova – kaže Džordin.

Film “Telohranitelj” koji joj je doneo planetarnu slavu i kao glumice i kao pevačice snimljen je pre 20 godina.

Reklame

Ostavite komentar