Vlada Mandić posetio Cecu

Izvor: Press online
Postavljeno 25 Jan 2012

Ima neka tajna veza – Poznati rukometaš prošlog četvrtka posle treninga obišao Svetlanu Ražnatović, s kojom su ga mediji 2004. dovodili u ljubavnu vezu, i kod nje se zadržao dva sata

Rukometaš Partizana Vlada Mandić posetio je folk divu Svetlanu Ražnatović, koja u svojoj vili na Dedinju izdržava kaznu kućnog zatvora. Estradni zavodnik se kod pevačice, s kojom su ga mediji svojevremeno dovodili u ljubavnu vezu, zadržao dva sata.

Kako saznaje Press, rukometaš je posle treninga, prošlog četvrtka u popodnevnim časovima, u potpunoj tajnosti posetio pevačicu. Naš izvor, koji je telefonom uslikao rukometaša kako ulazi u velelepnu vilu, kaže da je njegov dolazak očigledno bio najavljen jer su ga Cecini telohranitelji očekivali i odmah pustili u kuću.

- Mandić se po izlasku iz automobila nije osvrtao i brzim korakom se uputio do glavnog ulaza. Pozdravio se s obezbeđenjem koje ga je uvelo u kuću, a malo pre njegovog dolaska ketering služba je dostavila hranu u pevačicinu vilu – kaže naš izvor.

Mandić i Ražnatovićeva nikada nisu potvrdili, ali ni demantovali medijske tvrdnje o ljubavnoj vezi, već su diplomatski odgovarali na ove navode. Sličan odgovor dobili smo i kad smo ovim povodom pozvali rukometaša.

- Ceca je moja dugogodišnja drugarica i ne vidim ništa loše da je posetim dok je u ovakvoj situaciji, koja nikome ne bi bila laka. Okupilo se naše zajedničko društvo i proveli smo divno veče. Ceca kućni zatvor podnosi dobro jer je jaka žena i nikada nisam sumnjao da će ovo da izdrži na pravi način. Glupo je da ja pričam kako se ona oseća, ali meni deluje da čitavu situaciju podnosi na najbolji mogući način. Ostalo joj je još malo vremena do isteka kazne, tako da je već na pragu slobode – kaže Vlada za Press.

Da podsetimo, odnos pevačice i rukometaša bio je velika medijska tema 2004. godine, kada se srpska javnost bavila navodnom romansom Cece i sedam godina mlađeg Mandića. Mediji su redovno izveštavali o detaljima iz njihove spavaće sobe i Vladinom „begu” u nemački rukometni klub Magdeburg, kada je i okončana njihova romansa. Kako saznajemo, Ceca i Vlada nekoliko godina nisu bili u kontaktu, ali se situacija promenila kada je pevačica osuđena na kaznu kućnog zatvora, a rukometaš joj poslao SMS podrške.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 26/01/2012 at 08:58

    Ovo je stvarno zemlja raznih cuda……. pa i kazna Ranatovicke….. nacionale! Super je taj “zatvor”; dodje ti ko hoce i kada hoce….. zemlja dembelija…. maznes sto vise….. i super….. samo nemoj da slucajno ne platis neku ratu za stan, infostan… ili nemas kartu u busu!

Ostavite komentar