Željko Mitrović se pomirio sa taštom i svastikom?

Izvor: Press online
Postavljeno 10 Jan 2012

Vlasnik ružičaste televizije zakopao ratne sekire sa Dušankom Pašić i Lolom Krmpotić, majkom i sestrom svoje supruge Milice, za koje se pričalo da su glavni krivci za njegovo loše zdravstveno stanje.

Predsednik „Pink grupe” Željko Mitrović proveo je božićne praznike u Austriji, u društvu supruge Milice i ćerki Kristine i Andreje.

Kako Press saznaje, u njihovom društvu našle su se i Miličina majka Dušanka Pašić i sestra Zorica Lola Krmpotić, sa kojima vlasnik ružičaste televizije nije govorio od januara 2011. godine, kada je ustanovljeno da je, navodno, trovan.

Prema rečima sagovornika Pressa, Mitrović je odlučio da zakopa ratne sekire sa taštom i svastikom na molbu svoje supruge, pa je prilikom kratkog susreta popričao sa Lolom, dok se sa Dudom pomirio još pre nekoliko meseci.

Susret sa Lolom u Salcburgu

- Željko se još jesenas pomirio sa taštom Dudom, koja ponovo živi sa njima u kući na Senjaku, dok je prvi razgovor sa svastikom, nakon napisa da su ga trovali, usledio nedavno. Milica je sa sestrom, majkom i ćerkama otišla ranije na zimovanje u Kicbil, a za božićne praznike sa Željkom se videla u Salcburgu. Duda i Lola su se uputile u Srbiju, a kratak susret svastike i zeta je, kako kažu, protekao u korektnom razgovoru. Njihov odnos nije kao pre, ali je zasnovan na kulturnoj komunikaciji, što je Milica i tražila dok se potpuno ne zaborave nesuglasice – kaže  izvor Press-a blizak „ružičastom magu”.

Kako se tvrdi, Željko se još uvek nije pomirio jedino sa pašenogom Zlatkom, sa kojim se nije ni sreo od kada je izašao iz bolnice. Da podsetimo, čitava ujdurma u njihovim odnosima nastala je nakon drastičnog pogoršanja Mitrovićevog zdravstvenog stanja, kada je utvrđeno da je mesecima trovan.

Reklame

Ostavite komentar