Željko Mitrović strikes back: Znam sa kim Lola vara Zlatka

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 13 Jan 2012

Dan nakon što je vlasnik Pinka Željko Mitrović za Kurir izjavio da se s pašenogom Zlatkom Krmpotićem i njegovom suprugom Lolom nikada neće pomiriti i da im je doživotno zabranio ulazak na njegovu televiziju, oštro je reagovao i Zlatko Krmpotić.

“Moja supruga Lola i ja nismo se pomirili sa Željkom Mitrovićem, niti ćemo to ikada učiniti. Zbog neistina koje je dosad iznosio na naš račun, već smo podneli tužbu. Takva džukela u životu mi ne treba!”, izjavio je za Kurir bivši fudbaler Crvene zvezde.Kako je rekao, Mitrović nema razloga da mu zabranjuje ulazak na Pink, jer mu „ne pada na pamet da odlazi u tu zgradu. U tu propalu firmu niti sam išao niti imao razloga da idem. Celog života sam sportista, sa ljudima iz tog sveta se i družim. S narkomanima se ne družim”, naglašava Krmpotić.

Početkom prošle godine prvi čovek Pink televizije izrazio je sumnje da su ga trovali upravo pašenog i rođena sestra njegove supruge Milice Lola. Osim toga, javno ih je optuživao da su, dok je bio bolestan, pokušali da rasprodaju njegovu imovinu.

“On više ne zna šta priča. Javno je govorio jedno, a onda na sudu ispričao nešto drugo“, tvrdi Krmpotić. Milica i Lola, inače rođene sestre, i pored svega nisu prekinule kontakt.
” S Milicom smo u dobrim odnosima. Moja žena odlazi kod sestre, ali samo kad joj ona garantuje da joj suprug neće biti kod kuće. Njihova deca dolaze kod nas, ali naša ne odlaze kod njih. Željko Mitrović je pokušao u jednoj diskoteci da priđe mom sinu, ali Nikola je odbio svaki razgovor s njim”, rekao je Zlatko Krmpotić za Kurir.
Zlatko Krmpotić kaže da su optužbe koje njegov račun i račun njegove supruge Lole iznosi Željko Mitrović „čista zamena teza“.

“Mi smo tužili njega, a ne on nas. Spreman sam da raskrinkam ko je i čime se bavi Mitrović, koji je običan brabonjak Mirjane Marković. Čudi me da taj čovek već nije u zatvoru”, kaže Krmpotić.
Željko Mitrović, vlasnik televizije “Pink” izdao je saopštenje, povodom izjava Zlatka Krmpotića, objavljenih u današnjem “Kuriru”:
“Potpuno razumem bes i gnev Zlatka Krmpotića, jer sam ja napravio nehotice grešku poveravajući se pre par dana grupi mojih prijatelja saznanjima o tome s kim ga sve vara žena i šta priča o svom mužu za vremetih odnosa.

Nažalost,  žao mi je zbog ove greške koju sam napravio u etičkom i moralno smislu, nikada sebi ne dozvoljavam da se mešam u stvari drugih, ali ovo je bio sadržaj koji je u vezi sa našim tekućim suđenjem, pa su neki sa liste Zlatkovih “konkurenata” kod njegove žene bili predmet razgovora o potencijalnom svedočenju u našem suđenju.

Šta se tiče njegovih izjava, možda sam ja đubre, ali Krmpotić mora u zatvor, pre svega zbog utaje poreza u oblasti fudbalskog biznisa, jer ako ja moram svake godine da dokazujem poreklo svoje imovine, onda ne bi bilo loše da bar jednom Zlatko Krmpotić objasni poreklo svoje i da kaže kako je sve ove godine i na koje račune primao honorare i provizije iz sporstke i trenerske oblasti, i da li je po tom osnovu ikada platio porez  na prihod građana, pogotovo kada se radi o nerezidentnim računima van zemlje, pošto je, kao što znam, bez obzira na hrvatski pasoš koji poseduje, Zlatko rezident republike Srbije. Nije fer da Ceca bude jedina sankcionisana i to zbog manjih grešaka.

U nadi da će do sudskih i pravosnažnih organa što pre stići krivične prijave koje ću lično potpisati, želim mu puno sreće”, stoji u saopštenju Željka Mitovića.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 14/01/2012 at 08:05

    Au……….kakav niski udarac! Ali “ruzicasti sef” je jednu stvar prevideo, ovo vise govori o njegovom karakteru, nego o ljudima o kojima iznosi ovo! To je njihova stvar, a njegova sigurno nije! Jao, stvarno je dno dna……pa to se uostalom vidi i po njegovoj televiziji! Odvratno!

Ostavite komentar