Žurka Romana Abramoviča: Falilo je samo ptičje mleko

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 03 Jan 2012

Ko umije, njemu dvije! Ruski tajkun Roman Abramovič (45) je potrošio pet miliona funti (šest miliona evra) na najskuplju privatnu žurku na svetu koja je organizovana za doček 2012. godine!

Roman je na svom luksuznom imanju u egzotičnom stilu na ostrvu Sv. Bartolomej (St. Barts) ugostio 400 zvanica, koje je zabavljao američki bend „Red hot čili pepers“. U ponoć je, naravno, organizovan raskošan vatromet. Abramovičevo osoblje se mesecima pripremalo za zabavu kako bi bili sigurni da će sve biti u najboljem redu. Gosti su uživali u najboljim poslasticama iz lokalnog restorana, a na meniju su između ostaloga bili i kavijar, tunjevina, jastog, losos, palačinke i karipsko voće. Pili su votku i nekoliko vrsta šampanjaca.
Vlasniku londsonkog fudbalskog kluba „Čelsi“ ovo je od 2009. treća po redu žurka koju organizuje za doček Nove godine sa devojkom Darijom Žukovom, (30), sa kojom ima sina Arona (2). Roman je za ovo imanje iskeširao 59 miliona funti.
Prema pisanju britanskih medija, Abramovič, koji je težak 13,4 milijarde američkih dolara, voli da bude okružen bogatim i slavnim ljudima. On, navodno, i ne poznaje sve od 400 gostiju, koliko je zvao, jer je pozvao i prijatelje prijatelja. Među gostima na ovogodišnjoj zabavi bili su čuveni reditelj Džordž Lukas s devojkom Melodi Hobson, dizajner Mark Džejkobs, muzičar Bon Žovi, jedan od osnivača „Majkrosofta“ Pol Alen, muzički producent Rasel Simons, a na listi zvanica bio je i Bruno Magras, predsednik ostrva!

Gosti su na ostrvo stigli malim privatnim avionima ili helikopterima, imajući u vidu da je u blizini bila usidrena Romanova jahta „Eklips“, najveća privatna jahta na svetu. Proteklih godina na Romanovim žurkama su bili Demi Mur, Ešton Kučer, Prins, Gven Stefani, Bijonse, Orlando Blum, Miranda Ker…

Reklame

Ostavite komentar