5 šokantnih stvari iz života Vitni Hjuston

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 13 Feb 2012

Život i karijera pop dive Vitni Hjuston nisu bili idealni. Karijera joj je krenula nizbrdo od trenutka kada je upoznala bivšeg muža Bobi Brauna, za kojeg se udala 1992., a razvela 2007. godine.

Nakon udaje za pevača Bobija Brauna, Hjustonova se pojavila u svojoj prvoj glavnoj ulozi u filmu “Telohranitelj”, nakon kojeg su se njeni problemi sa drogom znatno pogoršalia karijera joj je krenula nizbrdo.

1. Njene prve izjave i priznanja počele su 2002. godine.  Hjustonova je u intervjuu za ABC televiziju kod Dajane Sojer negirala da koristi krek, i izjavila “Krek je za slabiće i veoma je jeftin. Bobi Braun je moja droga.”

2. U intervjuu kod Opre Vinfri, Vitni je 2009. godine prvi put javno priznala da ima probleme sa drogom i alkoholom.  Takođe je priznala da ju je muž Bobi Braun zlostavljao. U početku mi se sviđao Bobi jer je uvek držao sve pod kontrolom, kasnije sam uvidela kakav je. “Često me je tukao”, rekla je.

“U jednom trenutku imala sam toliko novca, a ništa mi nije značio, bilo mi je bitno da samo sačuvam sebe”, istakla je Vitni.

Hjustonova je rekla da je i ćerki priznala da je zavisnik od droge i da je zajedno sa njom otišla u “Centar za rehabilitaciju za majke i ćerke” “Nisam htela da je lažem”, rekla je.

3. Ćerka Bobi Kristina je takođe krenula njenim putem. Naime samo nedelju dana pred smrt majke, Bobi Kristina je uslikana kako u jednom klubu puši marihuanu i šmrče kokain.

Njen bivši dečko je rekao za Nešnal inkvajerer magazin – Krisi je navučena na kokain. Pokušao sam da je zaustavim, ali sve što mi je rekla je bilo – “Hoću da budem kao moja majka”

4. Vitni je dva puta hapšena i dva puta je pokušavala da se skine sa droge na programu za rehabilitaciju. Prvi put  17. januara 2000. godine, hapšena je na aerodromu kada su joj u torbi našli 15,2 grama kokaina i 20 grama marihuane.

5. Nasuprot izjavi da je “krek za slabiće”, beleži se njen skandal iz 2010. godine kada je gostovala u jutarnjem programu CBS-a u kojem je trebalo da predstavi svoje kulinarsko umeće uživo. Umesto recepta, na očigled publike pojela je parče kreka i rekla da je to njena hrana!

Od trenutka kada je sažvakala krek, prošlo je tri minuta nakon čega je upala policija koja ju je odvukla iz studija dok je ona pevala svoju numeru “I will always love you” iz filma “Telohranitelj”.

CBS je imao gomilu žalbi povodom ove emisije i naglašeno im je da sledeći put paze koga dovode u emisiju.

Ali Vitni je nastavila svojim putem…

Reklame

Ostavite komentar