Bobby Brown napustio sahranu bivše supruge

Izvor: mtv.rs
Postavljeno 19 Feb 2012

Sahrana pevačice Whitney Houston je počela incidentom – nakon što je došao u crkvu sa devet pratilaca, porodica preminule pevačice je zahtevala od njenog bivšeg supruga Bobbyja Browna da zamoli svoje prijatelje da napuste sahranu. Brown je napustio crkvu sa svojim prijateljima pre nego što je služba započela.

Inicijalno, porodica pevačice nije bila sigurna da li treba pozvati Browna, ali su na kraju odlučili da to ipak urade. Bobby Brown i Whitney Houston su se razveli 2007. posle 15 godina braka. Posle smrti bivše supruge, Brown je napustio turneju na kojoj se nalazi sa grupom New Edition i otišao u Los Anđeles kako bi utešio njihovu kćerku Bobby Christinu, koja je zbog stresa završila u bolnici.

Pored najavljenih Steviea Wondera i Arethe Franklin, na sahrani su nastupili i Alicia KeysR. Kelly i gospel pevačice BeBe i CeCe Winans.

Glumac Kevin Costner je održao govor, u kome je pričao o zajedničkom radu na filmu “Telohranitelj”, koji je naterao suze u oči prisutnih članova porodice i prijatelja Whitney Houston.

Izvor: Billboard.com

Reklame

Ostavite komentar