Boki 13 objavljuje autobiografiju

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 22 Feb 2012

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, objavio je danas na svom profilu na Fejsbuku da će uskoro objaviti autobiografiju, te otkriti u njoj apsoluno sve!

“U mojoj autobiografiji biće: mnogo seksa, mnogo ljubavi, isto toliko mržnje, ljudske pakosti, intrige, borbe za opstanak, usponi i padovi, dugovi, neprospavane noći, lažni prijatelji, pravi prijatelji, pogrešne ljubavi, prave ljubavi, shopping, kultura i šatro kultura Balkana… Biće to pravi bestseler i odličan scenario za Holivud! Sada vam to možda zvuči neverovatno, ali biće istinito! Koliko god me sada satanizovali, osuđivali, osporavali… moj lik i delo ostaviće jedan veliki trag na ovom Balkanu… Neko to razume i poštuje već sada (a ima ih u velikom broju), a neko će to razumeti kasnije… Al ja sam stara čekalica i postojaću sve dok ne ispunim svoju životnu misiju… Mi smo svi jednaki pred Bogom, jer je on taj koji je stvorio sve ljudske razlike i da je jedina ljudska podela na “dobre i loše”. Druga podela ne postoji i nikada neće postojati u mom mozgu!”, napisao je Boki.

Kada smo ga pozvali da prokomentariše ovaj status, te otkrije bar neke pikanterije, npr. koga od javnih ličnosti će “prozvati” u ovoj knjizi, te hoće li imati “petlju” da otkrije baš sve, rekao je: “Otkriću mnoge javne ličnosti, punim imenom i prezimenom. Sve ću raskrinkati! Ne bojim se nikog i ničeg, a oni koji se boje očekujem već od danas da počnu da me zovu i da mi prete. Ljubim sve vaše čitaoce, i naravno, sve hejtere i očekujem ih u velikom broju u komentarima. Uživam dok čitam vaše komentare i smejem se na vaše gluposti!”, u svom stilu odgovorio je Boki.

A mi jedva čekamo tu autobiografiju, da vidimo koga ćemo od poznatih sve zateći tamo – i u kojoj “pozi”!

Reklame

Ostavite komentar