Chris Brown optužen za otimanje telefona

Izvor: mtv.rs
Postavljeno 26 Feb 2012

Tokom boravka u Majamiju, Chris Brown je uspeo da izazove još jedan incident - njega i kolegu repera Tygu fotografisala je obožavateljka Christal Spann dok su izlazili iz kluba u tom gradu.

Njoj je prišao Brown i, upotrebivši ružne reči, zapretio da ne sme da stavlja fotografije koje je napravila na internet, a zatim je oteo njen iPhone i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Nije jasno da li Brown i dalje kod sebe ima pomenuti telefon, ali policija je podnela prijavu za “otimanje i krađu telefona”, a sprema se i nalog za hapšenje mladog pevača.

Ovaj incident može da ima dalekosežne posledice po Browna, koji je trenutno osuđen na petogodišnju uslovnu kaznu, zbog napada na bivšu devojku Rihannu 2009. Njegovi advokati su nedavno tražili od suda da se ova odluka preinači i smanji kazna, što je odbijeno. Ako bude uhapšen po ovoj onovoj ptužnici, Chris Brown će zbog kršenja uslova pod kojima je trenutno na slobodi najverovatnije morati da ide u zatvor.

U međuvremenu, pojavila su se i dva videa u kojima možete da vidite kako Spann posle incidenta razgovara sa policijom, i

Izvor: NME.com

Reklame

Ostavite komentar