Druga strana medalje: Mia Begović je pohlepna

Izvor: Press online
Postavljeno 29 Feb 2012

Glumica Mia Begović posle tri dana odustala je od spavanja u hodniku zgrade, iz protesta što je njen bivši suprug promenio bravu na vratima stana dok se ona takmičila u „Survajveru”. Nakon toga Mijin bivši muž, građevinski preduzetnik Željko Žnidarić, rekao je hrvatskim medijima da glumica želi da ga uništi

- Mia već danima izvodi svoju predstavu života za koju je sama napisala scenario i režiju. Ništa joj nije sveto, niti će birati sredstva da dođe do cilja, makar ostala bez nogu i ruku. Ovakvo ponašanje je suludo. Ima stan od pozorišta u Nodilovoj, gde živi sve ove godine. U ovom stanu nikad nije živela, tek je povremeno svraćala dok smo bili u braku. Ona se sa puta vratila u Nodilovu, a tek kad sam joj rekao da sam promenio brave i da mi više ne dolazi u Masarikovu, nakon nekoliko dana pojavila se sa koferima ovde i glumi da je direktno došla s puta da bi ispala žrtva. Njenoj pohlepi nema kraja. Kupio sam joj stan na Šalati, prepisao sam joj pola vikendice, a ona nakon razvoda želi da mi uzme i ovaj stan koji sam kupio tri godine pre nego što sam je upoznao – rekao je Željko za „Jutarnji list”, i dodao da će glumici vratiti njene stvari koje su ostale u stanu, a reč je o osam bundi, 112 haljina, torbama, cipelama i donjem vešu.

Žnidarić tvrdi da ne može da prepozna bivšu suprugu.

- Ne prepoznajem ženu kojom sam se oženio. Pohlepna je, želi svu moju imovinu i novac, a meni bi ostavila dugove. E, tako ne može. Misli da sam joj poslednja šansa u životu da se opari, a ja sam bio glup i naseo na njene čari. Više mi se to nikada neće dogoditi, pa nisam ja Berni Eklston! – poručio je Željko.

Reklame

Ostavite komentar