Dženifer Aniston dobila zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 23 Feb 2012

Glumica koja se proslavila ulogom Rejčel u seriji “Prijatelji” se na ceremoniji pojavila sa svojim ocem, Džonom Anistonom, koleginicama iz filma “Wanderlust”, Malin Akerman i Ketrin Han, dečkom Džastinom Teroksom, i prijateljem i kolegom Adamom Sendlerom, piše “E! News”.

“Ovo je trenutak o kome sam oduvek maštala. Nisam ni sanjala da će ovo stajati tu, ispred mene, baš danas. Veoma sam zahvalna zbog toga”, izjavila je Dženifer u svom govoru.

Nakon Dženifer, prisutnima se obratio njen kolega i blizak prijatelj Adam Sendler koji je publiku i okupljene zasmejao svojim opisom glumice.

“Ona se molila za tri stvari: da zaseni ceo svet svojom kosom, da jednog dana glumi duha koji ubija ljude, i najvažnije, da dobije prestižnu zvezdu na Bulevaru slavnih. E pa, Dženifer, danas ti se ispunila i treća želja”, zasmejao je prisutne Sendler.

Nakon serije “Prijatelji” za koju je nagrađena Zlatnim globusom i nagradom Emi, a koja se završila 2004. godine, Dženifer je imala niz sjajnih filmskih uloga, među kojima su uloge u filmovima “The Good Girl, “Clive Owen in Derailed” i brojnim komedijama, poput “The Break-Up”, “The Switch” i “Horrible Bosses”.

Reklame

Ostavite komentar