Eurosong: Željko Joksimović 10. marta predstavlja svoju pesmu

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 23 Feb 2012

Na izboru za “Pesmu Evrovizije” u Azerbejdžanu Željko Joksimović će pevati sopstvenu kompoziciju koju ćemo prvi put čuti u specijalnom televizijskom predstavljanju 10. marta 2012. godine na Prvom programu RTS-a.

Osim pesme, kojom će se Srbija takmičiti po šesti put na Eurosongu, a Željko četvrti put, u specijalnoj emisiji srpski predstavnik će otpevati i neke od najpopularnijih melodija njegovog autorskog opusa, a planirano je i gostovanje renomiranih muzičara i umetnika koji će upotpuniti svečarsku atmosferu emisije.

Radio-televizija Srbije je kao punopravni član Evropske radiodifuzne unije (EBU) iskoristila ekskluzivno pravo internog izbora srpskog predstavnika za ovogodišnji Eurosong.

Pored TV gledalaca u Srbiji, pesmu koju će naš predstavnik izvesti u Bakuu, premijerno će moći da čuju i gledaoci Satelitskog programa RTS-a, a šou-program će biti emitovan i putem lajv striminga na internet portalu Javnog medijskog servisa Srbije i, tradicionalno, na zvaničnom sajtu „Pesme Evrovizije” Eurovision.tv.

Reklame

Ostavite komentar