Gagi Đogani i svlačionicu deli sa pevačicama

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 15 Feb 2012

Čim je našao nove pevačice, Gagi Đogani se već zbližio sa njima, toliko da im viri pod suknju!

Naime, „Alo!“ je došao u posed fotografija na kojima je Gagi u istoj svlačionici sa pevačicama Marijom i Anom, a iz priloženog se vidi da članovi grupe „Fanki dži“ nisu nimalo stidljivi, ali zato jesu veseli. Nije ni čudo, jer su i ovi prizori, slikani pred jedan od njihovih nastupa, veoma zabavni.

Dok se jedna pevačica šminka, druga obuva čarape, a Gagi oblači majicu, dok su mu pantalone spale na pola zadnjice! Iako su se tek upoznale, Marija i Ana kao da su postale najbolje drugarice, s obzirom na to da pomažu jedna drugoj oko stajlinga, odnosno njegovog najvažnijeg dela – brushaltera! A Gagi sve vreme kontroliše situaciju i pazi na izgled svojih saradnica. To ide dotle da podiže suknju jednoj od njih, verujemo samo da bi proverio da se slučajno nešto ne vidi! A da vole ovakve situacije da ovekoveče, svedoči i to što su se sami slikali tokom presvlačenja.

Inače, grupa „Fanki dži“ trenutno radi na novim pesmama, koje će biti nešto drugačije od onoga na šta smo navikli. Gagi najavljuje nešto potpuno novo! Kako na fotografijamo izgledaju veoma radosno, verujemo da će im takve biti i nove numere!

Reklame

Ostavite komentar