Gledaoci Prve glasali za seriju “Sulejman veličanstveni”

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 19 Feb 2012

Posle nedelju dana glasanja koju seriju žele da gledaju na Prvoj televiziji, gledaoci u Srbiji izabrali su “Sulejmana veličanstvenog”! Naime, Prva televizija pre nedelju dana raspisala je konkurs u kome su se tri turske i jedna hrvatska serija, takmičile oko ‘osvajanje srca’ srpskih gledalaca, tako da su isključivo gledaoci, putemSMS poruka glasali koju seriju žele da gledaju na televiziji narednih nekoliko meseci.

nova serija na tv prva - sulejman velicanstveni

Svaki dan u nedelji bio je rezervisan za jednu pilot emisiju određene serije, tako da su gledaoci u toku glasanja ujedno mogli da gledaju i seriju koju žele.

U izboru su bile četiri izuzetne serije koje su obarale sve rekorde gledanosti u zemljama u kojima su se prikazivale: “Ezel”, “Sulejman Veličanstveni”, “Larin izbor” i “Plač violine”. U toku današnjeg dana, puštene su reprize serija dok su voditelji Danijela Jankov i Srđan Karanović uživo u studiju saopštavali preseke u glasanju.
Konačni presek  glasova u nedelju, 19.februara u 18.50h, pokazao je da su se gledaoci odlučili za “Sulejmana Veličanstvenog”, visokobužetni produkcioni spektakl smešten u istorijski okvir, sa glavnim glumcem Halitom Ergenčom  u ulozi turskog osvajača.

Reklame

Ostavite komentar