Halid Bešlić pali i žari Slovenijom i snima novi album

Izvor: slobodnadalmacija.hr
Postavljeno 27 Feb 2012

Osim što svakodnevno i punom parom radi na snimanju pesama za novi album, legenda narodne muzike,  Halid Bešlić završio je u protekloj nedelji mini turneju po Sloveniji, u okviru koje je nastupao s grupom “Crvena jabuka”.

Pevali su u Ljubljani, Velenju i Mariboru. Na njegovom novom nosaču zvuka sarađuju i muzičari Željko Joksimović, Zijo Valentino, Saša Lošić Loša, Džeronimo, piše Dnevni Avaz.

- Dvorane su bile ispunjene do poslednjeg mesta. Na koncertu u Ljubljani, koji je zasigurno bio i najposećeniji, gost nam je bio Nermin Puškar Puško, koji je sa mnom otpevao hit “Prvi poljubac”. Generalno, turneja je veoma dobro prošla – kazao je Bešlić

U narednom periodu zvezdu narodne muzike, narodnjaka za intelektualce, kako ga mediji nazivaju, očekuju nastupi po Australiji. U međuvremenu, kako kaže Bešlić, vratiće se pripremama za album, koji će se snimati u BiH i u još nekoliko studija u regiji.

- Sada se već malo zahuktalo. Album je svakako u hodu. Krenem raditi pa nešto drugo ispadne pa stanem. Ali, eto, negde smo na pola puta. Nemam za sada mnogo detalja, osim da je tu već sigurnih pet pesama – poverio je Halid, opet u izvrsnoj formi nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj je umalo izgubio život.

 

S novim albumom mu se, dodao je, ne žuri. Taj će, sasvim sigurno, biti sjajno prihvaćen i kod hrvatske publike.

Reklame

Ostavite komentar