Hit ! – Noletova aplikacija na Fejsbuku

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 28 Feb 2012

Večeras je na Fejsbuk puštena prva aplikacija Novaka Đokovića, pod nazivom Foto putovanje sa Noletom, gde su svi korisnici ove društvene mreže mogli da ubace jednim klikom sebe na fotografiju sa najboljim reketom sveta.

Noletovi fanovi ovom aplikacijom dobili su priliku da naprave fotografiju sa omiljenim sportistom i to u dve varijante: u srednjevekovnom okruženju i današnjici. Na taj način, Novak je online počeo da gradi najveću svetsku bazu fan fotografija!

Iako su svi očekivali veliko interesovanje, budući da se radi o zvanično najboljem sportisti na svetu, niko nije ni slutio da će se zbog ogromne navale fanova bukvalno – šokirati Fejsbuk! U minuti ovu aplikaciju skidalo je po 6000 ljudi – 419 u sekundi!

Za manje od dva sata, koliko je aplikacija bila onlajn, posetilo ju je preko pola miliona korisnika, od kojih je svaki probao da napravi najmanje dve fotografije sa Novakom. Zbog enormne posete stranici, Fejsbuk je automatski pauzirao aplikaciju, kako bi proverio autentičnost naloga i developera (u slučaju da je nalog hakovan, da je došlo do neke zloupotrebe naloga), s obzirom na to da se takve vanredno intenzivne aktivnosti naloga događaju veoma retko.
U kontaktu sa administratorima Fejsbuka saznali smo da se u najkraćem roku očekuje novi start za obaranje novih Noletovih rekorda i van teniskih terena!

Reklame

Ostavite komentar