Ipak je trač: Ceca demantuje da ima dečka

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 01 Feb 2012

Ceca Ražnatović demantovala je da ima novog dečka! Popularna pevačica negirala je tako pisanje medija koji su objavili kako je u ljubavi sa izvesnim Aleksandrom, bivšim rukometašem, inače prijateljem Vlade Mandića. 

- Nemam pojma ko je taj Aleksandar! Navikla sam već da me spajaju sa svakim drugim muškarcem koji mi priđe na kilometar, tako da mi nije iznenađenje, ali nisam u vezi ni sa kakvim rukometašem, prenosi Cecine reči za telegraf.rs blizak prijatelj popularne pevačice!

Prema pisanjima oslonjenim na neimenovani izvor blizak pevačici, varnice između lepe pevačice i bivšeg rukometaša, a sadašnjeg biznismena koji radi u Beču, sevnule su pre nešto više od dva meseca. Aleksandra je došao kod Cece u kuću sa zajedničkim prijateljima. Inače, Ceca i Aleksandar se dugo poznaju, ali emocije su tek od skora “proradile”, a upoznao ih je Vlada Mandić.
Mandić tvrdi da nema nikakve veze sa pomenutom pričom:

– Zaista ne znam ko je i da li uopšte postoji taj Aleksandar, koga sam ja navodno upoznao sa Cecom. Ne poznajem čoveka koji odgovara tom opisu i ne znam odakle ja u čitavoj toj priči. Ceca je moja dugogodišnja drugarica, nedavno sam je i posetio, ali nije istina da sam je ja upoznao sa bilo kojim partnerom – kaže poznati rukometaš Vladimir Mandić.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 02/02/2012 at 10:04

    Kakav se buran socijalni zivot odvija kada si u zatvoru!
    Sta bi onda bilo naravoucenije!????????

Ostavite komentar