Izjave Tijane Stajšić – Devojka je izgubila kompas !?

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 12 Feb 2012

Bivša misica ne zna s kim je u vezi, zaključak je koji se može izvesti iz svih izjava koje je u poslednje vreme dala Tijana Stajšić.

Naime, nedavno je u jednom dnevnom listu objavljena vest da se ona udaje za biznismena Dejana Popovića i da će na njihovoj svadbi kum biti folk pevač Aca Lukas. I mada udaju nije potvrdila, Tijana je obnarodovala da je srećna u novoj romansi.

-Tačno je samo da se zabavljam s Dejanom Popovićem. U vezi smo šest meseci. Nama je lepo i zaljubljeni smo jedno u drugo, jer da je drugačije ne bi ni bili u vezi, ali do sada o svadbi nismo razgovarali – rekla je nedavno za jedan dnevni list lepa Somborka.

Ali, avaj, sreću zbog nove ljubavi pokvario joj je niko drugi do nesuđeni kum Lukas, koji je obznanio da je njegov prijatelj već oženjen.

- Kakav kum, pa Dejan je oženjen čovek, i to je istina – rekao je Vuksanović, a kako bi mu misica vratila opasku, odlučila je najpre da pogazi svoju reč.

- Ne udajem se, čak nisam ni u vezi s dotičnim Dejanom, čista izmišljotina – izjavila je Stajšićeva, demantujući sama sebe, ali joj ni to nije bilo dovoljno, pa je dodala da ne bi zvala pevača za kuma.

- Uostalom, čak i kada bih se udavala, sigurno ne bih Acu Lukasa zvala za kuma, s obzirom na to da bih nosila belu venčanicu, a oko njega je sve belo, bilo bi previše – zaključila je Tijana.

Kako bismo čuli njen komentar i uspeli da zaključimo šta je „pisac“ hteo da kaže, okrenuli smo manekenku koja se nije javila do zaključenja broja. Pošto nismo saznali šta je Tijana odlučila na kraju – da li se udaje ili ne, pozvali smo Lukasa da nam baci svetlo na priču, ali on nije bio raspoložen da ulazi u polemiku.

- Da li misliš da ja treba da komentarišem svaku osobu koja me pomene?! Manite se mene! – rekao nam je Aca.
Da li će se Tijana predomisliti i opet samu sebe demantovati ili će naći novog dečka da ga promoviše, ostaje da vidimo.

Reklame

Ostavite komentar