Ja imam talenat: Katarina Dumančić i “Infinity Quintet” u finalu

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 20 Feb 2012

Najviše glasova publike u četvrtoj polufinalnoj emisiji “Ja imam talenat” osvojila je mlada pevačica Katarina Dumančić, a žiri je imao priliku da izabere drugog finalistu, između vrsnih plesača “Street Dance” i gudačke grupe “Infinity Quintet”. Konačna odluka pala je na “Infinity”.

Kada je čula da je prošla u veliko finale, mala Katarina je od sreće zaplakala jer zaista nije očekivala da će publika odabrati baš nju. Tročlani žiri u sastavu Ivan Tasovac, Aleksandar Milić Mili i Mina Lazarević odlučili su da se Katarini u finalu pridruži gudački kvintet.

Četvrto polufinalno veče je otvorio Dejan Ćosić, koji je u pratnji svog benda izveo uz pomoć češlja pesmu grupe “Stretch” pod nazivom “Why did you do it”. Na sceni mu se pridružila devojka Mirjana, kako bi pružila podršku, a Dejan je kleknuo i zaprosio je.

Druga po redu takmičarka Tijana Vlajković izvela je pesmu Lione Luis iz filma “Avatar” pod nazivom “I see you”, a svojim nastupom je oduševila publiku i žiri. Mažoretkinja Irina Bogdanović nastupila je treća, ali je žiri konstatovao da je, uprkos veoma interesantnom nastupu, trebalo više da se vežba.

Srpska Edit Pjaf, jedanaestogodišnja Katarina Dumančić, otpevala je upravo pesmu svoje omiljene pevačice “Je ne regrette rien” i još jednom svojim nastupom bez daha ostavila i publiku i prisutne.

Plesna grupa “Street dance”, koji su inače bili favoriti naših čitalaca, maestralno su osmislili i izveli koreografiju čija su “tema” bili automobili i vožnja, kojom su pokupili sve pohvale i simpatije žirija. Anja Mihalović koja je na audiciji pevala Dženis Džoplin, sada je nastupila sa pesmom “Crazy” grupe “Gnarls Barkley”, koja je na žalost bila preveliki zalogaj za četrnaestogodišnju devojčicu.

“Infinity Quintet” svirao je muziku iz filma “Rekvijem za san”, numeru “Sweet dreams” koju u originalu izvodi “Eurythmics”, zatim “Eye of the tiger” grupe “Survivor” i druge hitove u svom aranžmanu.

Poslednji je nastupio crnogorski brejker Nikola Mijomanović, koji je na zahtev brojnih devojaka iz publike skinuo majicu.

Poslednje polufinalno veče gledaćemo u nedelju, 26. februara kada će biti odabrano još dvoje finalista, a 4. marta ćemo konačno saznati ko je najveći talenat treće sezone popularnog takmičenja. Večeras je program vodila samo Ivana Bajić, pa se nadamo da će njen kolega, šarmantni Vlada Aleksić već sledeće nedelje ponovo biti sa nama.

Reklame

Ostavite komentar