Ja imam talenat: Ko su učesnici treće polufinalne emisije

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 10 Feb 2012

Treća polufinalna emisija zabavnog šou programa “Ja imam talenat” na programu je u nedelju 12. februara od 21 čas, kada će se predstaviti nova grupa od osmoro takmičara od kojih samo dvoje ulaze u finale i stiču pravo da se bore za nagradu od 100.000 evra.

Marija Lazić iz Užica izvešće jednu od poznatijih numera zvezde sa Barbadosa Rijana. A kapela sastav “Glas ne žice” dokaz su da za stvaranje savršene muzike nisu potrebni nikakvi instrumenti, samo savršeno usklađeni glasovi sedmoro mladih ljudi.

Plesni par iz Čačka Dijana Avramović i Davor Andonov izvešće splet narodnih igara i još jednom na delu pokazati kako se čuva narodna tradicija i stvaralaštvo.

Srednjoškolka iz Podgorice Jovana Jokić u polufinalu svakako će biti među smelijima jer se odlučila za jednu numeru Lejdi Gage.

Plesni klub “Dream Team” iz Jagodine broji 17 članova koji na sceni deluju kao jedan, a njihove koreografije su dinamične i inovativne, sa dosta dramskih elemenata. Za nedeljno polufinale spremili su još jedan veoma atraktivan nastup, kojim nameravaju da oduševe i publiku u studiju i gledaoce kraj malih ekrana.

Saša Trajković dolazi iz Niša i pokušaće da ubedi publiku I žiri da se iza njegove gorostasne pojave krije veliki potencijal.

Dejan Drakulić, još jedna pevačka nada iz Beograda zaigraće na kartu nežnih ženskih srca za koje je pripremio baladu Masima Savića.

Devojke iz plesnog kluba “Elektra” iz Pančeva odlučile su da u studio donesu atmosferu čuvenog karnevala u Rio de Žaneiru I tako zagreju atmosferu u ovoj polufinalnoj večeri.

Telegraf.rs

Reklame

Ostavite komentar