Ja imam talenat: Plesači sa Kosova ulaze u finale

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 19 Feb 2012

Čitaoci „Blicovog“ sajta glasali su za favorite u četvrtoj polufinalnoj emisiji šoua „Ja imam talenat“ koja je večeras u 21 sat na RTS-u.

Najveće šanse da se nađe u velikom finalu prema broju pristiglih glasova, ima plesna grupa “Street dance”. Sudeći po anketi, publici i žiriju biće najteže da odluči između dve fantastične mlade pevačice Anje Mihailović (13, 9 odsto glasova) i Katarine Dumačić (13,3 odsto glasova).

Vođa plesne grupe “Street Dance” iz Kosovske Mitrovice Zorana Janačković nije očekivala da će njena ekipa pridobiti najviše simpatija čitalaca.

- Nismo očekivali toliki broj glasova, pa to je sjajno (smeh). I mi se nadamo najboljem, ali ako se desi da ispadnemo najvažnije je da smo se lepo družili i da smo pokazali da Srbija ima puno talentovanih plesača – kaže Zorana.

Članovi popularne plesne grupe koja ima preko 20 članova sa Kosova treniraju u veoma teškim uslovima, često menjaju sale u kojima nema ni grejanja ni struje. Njihov san je da jednog dana imaju svoj plesni studio.

- Za nas je ples beg od ružne stvarnosti i način da se opustimo. Želimo da Kosovska Mitrovica ne bude poznata samo po barikadama – kaže Zorana.

Najveće šanse za prolazak u finale posle grupe “Street Dance” ima Anja Mihailović (14) iz Temerina koja je oduševila izvođenjem pesme Dženis Džoplin na gitari.

- Nisam očekivala da će toliko čitalaca glasati za mene. Svaki put kada izađem na scenu imam tremu i jedino o čemu trenutno razmišljam je da sve ispadne kako treba – priznaje Anja kojoj je najveća konkurencija tri godine mlađa Katarina Dumančić iz Sremske Mitrovice. Njen video-snimak izvođenja pesme “Padam” jedan je od najgledanijih na Jutjubu.

- Uopšte nemam tremu. Spremila sam pesmu “Non, Je ne regrette rien” Edit Pjaf – kaže Katarina koja je legendarnu pevačicu šansona otkrila na internetu i odmah zavolela njene pesme.

Reklame

Ostavite komentar