Još jedan u nizu: Razvode se Lana i Bane Brkljač

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 13 Feb 2012

Nakon šest godina koje su proveli zajedno, bivša manekenka i TV voditeljka Lana Pavić odlučila je da kaže zbogom svom suprugu Branimiru Brkljaču. Dve nedelje pre svog 32. rođendana, Lana je donela najtežu odluku u životu, a razvod je potvrdila hrvatskom časopisu Gloria.

“Informacija da Branimir i ja odnedavno više ne živimo kao muž i žena je, na moju veliku žalost, istinita”, izjavila je Lana: “Ne mogu i ne želim da govorim o razlozima koji su me primorali na ovakvu odluku, najpre ­zbog kćeri Lare Borne, koja ničim nije zaslužila da jednoga dana o rastanku svojih roditelja čita u novinama. Ona je i glavni razlog zbog kojeg verujem da ću u budućnosti naći dovoljno snage kako bih Branimiru bila prijatelj i najbolji mogući partner u vaspitanju našeg deteta. Iako me razočarao kao suprug, i dalje ga cenim kao čovjeka zbog svega što smo zajedno prošli i zato što znam da je, bez ­obzira na sve, divna osoba.”
Osobe bliske otuđenom paru tvrde kako je Lana saznala da je njen nevenčani suprug, diplomatski rečeno, potajno vodio momački život kakav ne priliči porodičnom čoveku. Budući da u ljubavi ne trpi kompromise, suočila ga je sa svojim saznanjima i zatražila objašnjenje. Kad je po Banetovim reakcijama shvatila da su njene sumnje opravdane, duboko povređena i u šoku zalupila ­je vrata svoga drugog braka. Inače, manekenka i osnivač firme koja je proizvela Kosmodisk, upoznali su se dok je ona bila u braku sa Ivorom Vucelićem, koji je okončan samo dva meseca nakon venčanja, da bi kasnije Lana priznala da je već u ljubavi sa Brkljačem.

Reklame

Ostavite komentar