Kako je Nemeš oduševio Marijaninog oca ?

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 12 Feb 2012

Veliki sneg u Hrvatskoj i Srbiji nije spriječio Nikolu Nemeševića (23) da poseti Marijanu Čvrljak. Početkom prošle nedelje Beograđanin se automobilom “probio” do Knina kako bi proslavio 28. rođendan pobednice Velikog Brata.

U Kninu je ostao dva dana, a  ovo mu je druga poseta Marijaninoj porodici. Njene roditelje upoznao je za Božić, koji je dočekao u njihovu domu, kada je upoznao i njenu ćerku Korinu (3).

Marijanin otac Ivo Kovačević rekao je da im je Nemeš uvek drag gost. Od dalmatinskih jela, kojima ga je počastila Marijanina porodica, kaže da najviše uživa u pršuti. Marijana svakog meseca dolazi u Beograd kako bi što više bila sa svojim dečkom, u koga se zaljubila u kući Velikog Brata. Zbog njega je ostavila supruga Ivana, koji je pomorac.

Podsećamo, njihova ljubav započela je tokom zajedničkog boravka u kući Velikog Brata, bila je začinjenaseksom pred kamerama i, naposletku, brutalnim raskidom pred višemilionskim auditorijumom. Ipak, pomirili su se nedugo nakon toga, jer Nemeš više nije mogao da kontroliše svoje emocije.

Reklame

Ostavite komentar