Lečić ne govori istinu: U filmu “Hjuman zu” glumio Srbina koji siluje Albanku!

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 20 Feb 2012

Branislav Lečić u francuskom filmu “Hjuman zu” tumačio lik srpskog oficira koji siluje, muči i ubija Albanke i kasnije biva osuđen za ratne zločine

Glumac Branislav Lečić obmanuo je javnost kada je u emisiji “Utisak nedelje” osudio glumce koji prihvataju uloge Srba negativaca u međunarodnim projektima i tako stvaraju ružnu sliku o Srbima. Kako otkriva Telegraf.rs, upravo je Lečić u francuskom filmu “Hjuman zu” (“Human ZOO”) tumačio lik srpskog oficira koji siluje, muči i ubija Albanke, i kasnije biva osuđen za ratne zločine.

Kada smo ga pozvali Branislav Lečić se ogradio od bilo kakvog komentara vezanog za film Anđeline Džoli, jer ga kaže, još nije pogledao. A ostvarenje u kojem je, makar na ekranu, oživeo silovatelja i ubicu Albanke Lečić za Telegraf komentariše:

- U tom momentu procenio sam da film “Hjuman zu” ne vređa ničija nacionalna osećanja. Zašto nije završio u bisokopima, ne znam.

Prema rečima sagovornika Telegrafa ovaj film spada u jedan od najantisrpskijih ostvarenja i Srbe predstavlja u najgorem mogućem svetlu.

-Anđelinin film je zlato za “Hjuman zu”, kaže sagovornik Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti, inače odlično upućen u svetsku i domaću kinematografiju, i dodaje: – Prikazan je na Berlinskom festivalu 2009. godine i nikad se više nije davao u bioskopima. Doživeo je totalni fijasko, a pored “zlog” Lečića (“Komandant Stojković”) u filmu glavnu ulogu tumači Nikola Đuričko (Srđan). Od Srba se pojavljuju i Vojin Ćetković,  Bane Tomašević, Ivan Jeftović, Rastko Janković, te Elizabeta Đorevska, koju u filmu siluju Lečić i kompanija, navodi izvor Telegrafa.

Reklame

Ostavite komentar