Miki Jevremović u osmoj deceniji podstanar

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 26 Feb 2012

Po izlasku iz “Parova” Miki Jevremović je izneo još nekoliko detalja iz njegovog braka sa Sonjom Kulier Đorđević. Kako tvrdi, nije baš sve tako kako je njegova bivša supruga predstavila.

Posle gotovo pet decenija uspešne karijere ostao je bez svega što je godinama sticao i ponovo je podstanar. Nedavno se iselio iz stana koji je godinama delio sa bivšom suprugom, a oko koga su nakon razvoda vodili sudski spor.
Na kraju, sud je stan prodao daleko ispod tržišne cene, Sonja je Mikiju isplatila polovinu sudski procenjene vrednosti stana, a on je izašao bez ičega, ali sa olakšanjem zbog okončanja agonije.
Sa kćerkom Jelenom, njenim suprugom i sinčićem, preselio se u stan svog brata i, kako kaže, spreman je da ponovo započne novi život.

- Ostao sam bez stana, ali nije kraj sveta. Toliko sam stanova i kuća zaradio i sagradio, ali nisam ni sanjao da ću u ovim godinama živeti ovako i biti podstanar. Imao sam prelepu kuću na Banovom brdu, ali sam je prodao zbog Sonje i mira u kući. Svašta sam zbog nje gutao, a sada sebi kažem: “Slepče, gde su ti oči bile!” Ali, ne kajem se i ne žalim. Hoću da se sećam samo lepih trenutaka provedenih sa Sonjom – rekao je za “Vesti” Jevremović.
Kako kaže,  nije mogao ni da sanja da će se ona oglasiti sedam godina posle razvoda.

- Nije mi jasno šta joj je to trebalo. Izgleda da uopšte nisam poznavao ženu sa kojom sam delio dobro i zlo dve i po decenije. To kao da uopšte nije ona žena u koju sam se zaljubio, kojom sam se oženio i koju sam ludo voleo. Posle svega, stavljam tačku na tu tešku, mučnu priču i ovo je poslednji put da pričam o ovoj temi. Od nekoliko bezazlenih ‘ćuški’ na početku našeg braka napravljena je afera, a ja sam predstavljen kao nasilnik. Mi smo posle svega toga živeli zajedno još 20 godina. Ne želim da se moja kćerka Jelena više potresa. Nepravedno je i ružno  što sam napadan i to onda kada nisam mogao da se branim kako treba – kaže pevač.

 

Reklame

Ostavite komentar