Milan Popović kupuje Severini njen omiljeni restoran

Izvor: Pres online
Postavljeno 09 Feb 2012

Tako radi pravi muškarac: Srpski milioner pregovara oko kupovine poznatog kafe-restorana i hotela u Njegoševoj ulici, koji želi da pokloni hrvatskoj pevačici odmah nakon rođenja njihovog deteta.

„Srpski kralj bakra” Milan Popović, verenik popularne hrvatske pevačice Severine Vučković koja će uskoro na svet doneti njihovo prvo dete, odlučio je da iznenadi svoju dragu nakon porođaja.

Kako Press saznaje, Milan već nekoliko dana pregovara sa vlasnicima jednog poznatog kafe-restorana u Njegoševoj ulici kako bi ga kupio pre nego što se ona porodi. Severina koja broji poslednje sate pred porođaj u bolnici u Splitu i ne sluti da joj dragi sprema iznenađenje, i to ni manje ni više nego kupovinu njenog omiljenog restorana, koji ima i luksuzne apartmane za odmor, a nalazi se u blizini njihovog stana u Beogradu.

- Severina i Milan su česti gosti restorana ovog kompleksa, naročito je to bilo prošlog leta kada su dosta vremena provodili u Beogradu. Lokacija imsavršeno odgovara jer je njihov stan upravo u ovoj ulici, pa su skoro svaki dan doručkovali baš ovde. Restoran nije bio na prodaju, ali Milan je ponudio veliki iznos, sumnjam da će ga vlasnici odbiti. Iako dogovori traju već nekoliko dana, sasvim je izvesno da će Severina dobiti poklon odmah nakon porođaja koji se očekuje svakog dana – kaže naš izvor blizak popularnom paru.

U okviru tog kafe-restorana postoji nekoliko soba za odmor, koje Milan takođe hoće da kupi kako bi u njemu mogli da ugoste sve svoje prijatelje i Severininu porodicu kad dođu iz Hrvatske u Beograd.

- S obzirom na to što su i on i Severina oduševljeni enterijerom, neće ništa menjati ni nakon kupovine, a najverovatnije bi zadržali i celokupno osoblje restorana i motela. O Milanovom planu Severina ništa ne zna jer bi to trebalo da bude iznenađenje koje bi usledilo nakon porođaja – ističe naš izvor.

Kako se pisalo poslednjih meseci, Milan i Severina svoje buduće domaćinstvo upotpunili su sa nekoliko nekretnina stanom u Zagrebu, kućom u Novom Sadu u blizini Salaša 137, kao i placom u Čačku.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 10/02/2012 at 08:15

    Ah….Ljubav cveta ko  majska ruza!Sto joj vise kupuje, volece ga sve vise!:):):)

Ostavite komentar