Najava: Disciplin A Kitschme u Novom Sadu

Izvor: mtv.rs
Postavljeno 16 Feb 2012

Nastup grupe Disciplin A Kitschme u novosadskoj Fabrici će biti definitivna novosadska promocija albuma “Uf!”, koji je prošlog leta objavljen prvo kao skraćeni free download na Exit Labelu, a zatim i u punoj verziji kao CD izdanje (PGP RTS, Crorec) i kao vinilno izdanje za beogradsku etiketu Odličan Hrčak.

“Osim nastupanja na Exitu, Love Festu i učestvovanja par puta u akcijama bodrenja mladih da izađu na izbore, poslednji put u NS smo svirali svoj samostalni koncert pre 5 godina, te smo se stoga uželeli takvog događaja, a nadamo se i novosadska publika takođe.”- kaže lider grupe Koja.

“Neke od pesama sa albuma “Uf!” smo već promovisali na prošlogodišnjem Exit festivalu (nastupi na Exit Music Stageu i Main Stageu), no to su bili kraći festivalski nastupi i zato je ovo sada temeljna i konačna promocija albuma u Novom Sadu. Naravno, nećemo zaobići ni ostale faze opusa Discipline kičme.” – dodaje Koja.

SKCNS Fabrika (Bulevar Despota Stefana 3) će u petak 9.marta biti otvorena od 21:00, a kao gosti na koncertu ispred Discipline nastupaju alternativna rock-funk postava iz Stare Pazove, grupa 16 OSAM 23.

Karte za ovaj događaj se po ceni od 600 dinara u pretprodaji, odnosno 800 dinara na dan koncerta, mogu nabaviti u CD shopu Mungos.

Reklame

Ostavite komentar